SMS lån 20 år

SMS lån 20 år

SMS lån kan være en hurtig og nem måde at dække et par uforudsete udgifter på – eller til måske at få råd til den nye telefon eller fjernsyn nu ved at behandle lånet lidt som et forskud.

Men det er ikke altid, du får lov til at låne pengene. Om du bliver godkendt til dit lån afhænger af flere ting, herunder hvor gammel du er, om du har en vis indtægt og om du i forvejen er registreret i registre over dårlige betalere som fx RKI eller Debitor Registret.

Er du blot 20 år, har vi her på Laannemt.dk lavet en undersøgelse af, hvor du har mulighed for at optage et SMS lån.

Der er i forvejen relativt få udbydere af SMS lån. Vi kan i flæng nævne Folkia, Kvikautomaten og Ferratum.

Ud af de tre kræver Ferratum en alder på 23, Kvikautomaten ligeledes 23 – og Folkia kræver blot, du er 20 år gammel.

Hvis du er 20 år og ønsker et SMS lån, skal du derfor henvende dig til Folkia.

Hvorfor kan jeg ikke altid få et SMS lån?

Der ligger beregninger bag krævet om 23 år hos de selskaber, der kræver dette.

Des ældre du er, des større er sandsynligheden også overordnet for, at du betaler pengene tilbage. Som 23-årig har du sikkert et job og derved en fast indtægt, mens du som 18- eller 20-årig sandsynligvis stadig er i gymnasiet eller lige startet på længere videregående uddannelse.

At en række virksomheder kræver en vis alder fra dig hænger derfor sammen med, at de vil øge sandsynligheden for at få pengene ind igen. Når flere af låntagerne betaler, bliver renterne lavere for alle – for et lån, der ikke vedligeholdes betales af alle de, der rent faktisk betaler til tiden.

Du kan forsøge at kontakte Ferratum og Kvikautomaten og se, om de uanset kravet om de 23 år er interesserede i at lave en aftale. Kan du fremvise fast indtægt og tidligere tendens til at betale tilbage til tiden kan du være heldig – men Folkia er et mere sikkert bud, hvis du står og skal bruge dit SMS lån som 20-årig her og nu.

Hvor hurtigt har jeg pengene på min konto?

Når du ansøger om dit SMS lån går der ikke mange hverdage før end pengene er udbetalt til din NEM-konto.

Hvis alle dine informationer er udfyldt korrekt fra starten af, vil pengene stå på din konto i løbet af blot 2 hverdage. Så hurtigt er Folkia, Kvikautomaten og Ferratum i stand til både at godkende din låneansøgning og udbetale pengene – og sådan er det også med de fleste andre udbydere af SMS lån.

Betales tilbage over 15-45 dage

Du skal være opmærksom på, at dit SMS lån som 20-årig ikke just har lang tilbagebetalingstid.

Hos Ferratum skal du fx betale dit lån tilbage i løbet af blot 15-45 dage afhængigt af, hvad der passer dig.

Lånet bliver derfor mere et ’dyrt forskud på løn’ end et decideret lån.

Hvis du ikke betaler dine afdrag til tiden, er gebyrer på mellem 500 kroner og 1.000 kroner ikke ualmindelige. Og så er et lån, hvor du måske har 500 kroner i samlede kreditomkostninger i forvejen, lige pludseligt dobbelt så dyrt.

Alternativ: Mikrolån

Som alternativ til et SMS lån kan du overveje et almindeligt mikrolån, hvor du ansøger over nettet med din computer.

Ligesom dit SMS lån vil der være tale om et usikret forbrugslån. Forskellen er blot, at du ansøger over din computer.

Du har her typisk mulighed for at låne fra omkring 5-10.000 kroner og op. Et beløb, der er marginalt større end hvad du er vant til ifht. SMS-lån, men så kan du også vælge at betale det af over længere tid.