Lån 3000

Lån 3000

Man kan hurtigt komme ud i en situation hvor man står og mangler 3000 kr., dem er man så nødt til at låne et eller andet sted. Hvilke muligheder har man så. Man kan søge på nettet om lån 3000. Der vil være to former for lån, de såkaldte SMS lån med en løbetid på 30 dage og almindelige forbrugslån hvor man selv kan vælge lånets løbetid, dog mindst 12 måneder.

Lån 3000 med et SMS lån

Et lån af den type kan være en god ide, såfremt man er helt ny kunde. Vivus og Kvikautomaten tilbyder helt nye kunder at de kan låne 3000 kr. helt gratis, det vil sige at der er ingen renter, gebyrer eller omkostninger der skal betales tilbage, det er kun de 3000 kr. man har lånt der skal være betalt tilbage inden 30 dage. Begge selskaber har nogle krav man skal kunne opfylde for at få et lån 3000. Hos Kvikautomaten skal man bl.a. være fyldt 23 år, være dansk statsborger, have dansk CPR- nummer, dansk folkeregisteradresse, mobilnummer i eget navn, en aktiv e-mailadresse og man må ikke være registreret i Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. Hos Vivus skal man også være 23 år for at kunne få lån 3000 kr. De øvrige krav er stort set også magen til dem som Kvikautomaten kræver. Er man tidligere kunde hos ovennævnte, skal man betalt renter, gebyrer og omkostninger på lånet. Det kan betyde at mange ikke har råd til at tage disse lån, fordi man ikke kan undvære ca. 3.500 kr. i sit budget i den følgende måned.

Lån 3000 med at almindeligt forbrugslån

Man kan også vælge lån 3000 som almindeligt forbrugslån på nettet. Prisen på lånet vil kun være en lille smule dyrere, men her har man den fordel at man kan vælge at afdrage lånet f.eks. over en periode på 12 måneder, og derved indregne afdraget i sin økonomi. Det er dog ikke alle finansieringsselskaber der tilbyder lån 3000 kr., men her kan nævnes f.eks. Laanlet og Selene Finans. De nævnte selskaber har også nogle krav der skal opfyldes for at få bevilliget lån 3000 kr. Hos Laanlet skal man være fyldt 18 år, have fast bopæl i Danmark, have fast indtægt og man må ikke være registreret hos Experian (tidl. RKI) eller Debitor Registret. De krav som Selene Finans har til dig som kunde, er de samme krav som hos Laanlet. Vælger man denne løsning til et lån 3000, vil man efter en afdragsperiode på 12 måneder betale ca. 4000 kr. tilbage.

Skal der bruges dokumentation til et lån 3000 online

Når man søger om lån 3000 på nettet, enten som SMS lån eller almindeligt forbrugslån, skal man ikke fremvise nogen form for dokumentation i form af lønseddel, budget eller årsopgørelse. Det eneste man eventuelt skal kunne fremvise, er et gyldigt billed-ID som f.eks. kørekort eller pas. Man skal heller ikke på noget tidspunkt oplyse hvad man skal bruge pengene til.

Hvor hurtigt bliver lån 3000 udbetalt

Når man søger om lån 3000 på nettet, uanset om det er et SMS lån eller forbrugslån, vil man normalvis få svar på sin ansøgning efter højst en time. Pengene vil derefter være til rådighed på kontoen efter 1 til 2 hverdage.